Today.ua

П'ять теплих курток минулих років, які досі залишаються модними

Вибираючи куртку, варто подумати про те, чи не стане вона антитрендом наступного року. Якщо ви не впевнені, стилісти розповіли, який верхній одяг минулих років досі залишається модним.

П'ять теплих курток минулих років, які досі залишаються модними

Курта із затяжкою на талії досі залишається в моді. Однак йдеться тільки про ті моделі, які мають об'єм та широкі рукави.

Куртка-авіатор чи куртка пілота ніколи не вийде із моди. Вона практична і завжди є яскравою деталлю образу, але при цьому тепла та практична.

Укорочені куртки-пуховики також досі у тренді, якщо вони мають обсяг. Звичайно, така річ підходить не на кожен сезон. Дівчатам варто поберегти своє здоров'я і не вдягати укорочені куртки у сильний мороз.

Стьобані куртки також нікуди не йдуть і не втрачають своєї актуальності. Це, можна сказати, англійська класика. У них комфортно восени та тепло взимку.

Подовжений оверсайз пуховик теж можна внести до ряду верхнього одягу, який не втратить актуальності багато років. Важливо, щоб низ куртки не закінчувався на найширшій частині ноги, адже тоді будуть підкреслені всі недоліки і стегна стануть ще ширшими.

Нагадаємо, стилісти розповіли, як обрати стильний пуховик на зиму. Названо сім деталей, які роблять образ старомодним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ