Today.ua

П'ять наймодніших головних уборів на весну 2023

Ми вже всі втомилися від шапок, але поки не настало повноцінне тепло, варто поберегти голову і все ж таки прикрити її від поривів вітру чи дощу. Стилісти розповіли, чим можна замінити шапку цієї весни, назвавши наймодніші головні убори.

Наймодніші головні убори на весну 2023

Капелюх-відро (bucket hat) трохи відрізняється від класичної панами тим, що він набагато глибший і навіяний модою 1920-х років.

Капелюх Федора - вічна класика, яка в якийсь момент перекочувала з чоловічого гардеробу в жіночий. Цей головний убір чудово доповнить будь-який образ. Найкраще віддавати перевагу базовим відтінкам, або зробити капелюх єдиною яскравою плямою в образі.

Косинки та хустки на голову залишаються трендом номер один серед головних уборів на теплу пору року. Вдало підбираючи колір та принти, і повторюючи їх у своєму вбранні можна створити дуже гарне вбрання.

Берети – вічна французька класика, яка може додати елегантності будь-якому образу. Головне не зробити вигляд із нафталіновим присмаком. Поєднуйте берет тільки з сучасними трендовими речами.

Бейсболки стилісти, інфлюенсери, зірки та модні дизайнери пропонують носити з усім - від туфель та білизняних спідниць, до спортивних штанів.

Нагадаємо, стилісти назвали дві шапки, які все ще носять дівчата, а вони вже давно вийшли із моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ