Today.ua

Простий обід з фаршу та овочів: рецепт м'ясних рулетів у тісті на сковороді

Якщо у вас є фарш, борошно та звичайні овочі, то на обід чи вечерю можна подати чудову страву – м'ясні рулети в тісті, які легко, просто та швидко готуються на сковороді.

М'ясні рулети у тісті на сковороді – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Яйце перебиваємо з сіллю, додаємо воду і олію - перемішуємо.
  2. Частково додаємо борошно та вимішуємо – спочатку можна віночком, потім руками. Скочуємо готове тісто в кульку, притискаємо трохи долонею, накриваємо і відставляємо убік.
  3. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву тремо на великій тертці.
  4. На розігрітій сковороді з олією обсмажуємо цибулю та моркву до готовності. Додаємо дрібно нарізаний або видавлений через прес часник, дрібно нарізану зелень - перемішуємо, і вимикаємо вогонь.
  5. У ємності змішуємо фарш із сіллю, чорним та червоним перцем. Додаємо 3/4 обсмаженої цибулі з морквою.
  6. Розкочуємо тонким шаром тісто, змащуємо олією і викладаємо фарш. Згортаємо тісто з фаршем у рулет і довільно нарізаємо.
  7. У сковороді з цибулею і морквою на дно викладаємо нарізану кружальцями картоплю, а зверху рулетики. Наливаємо трохи води, щоб вона на чверть покрила рулети, нариваємо кришкою та тушкуємо з моменту закипання 30-35 хвилин.
  8. Подаємо, присипавши свіжою зеленню та сметаною.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати краківський сирник у духовці – рецепт смачної польської страви з сиром та родзинками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ