Якщо ви любитель простих, нехитрих рецептів - де все потрібно просто змішати, перебити, накласти один на одного і приготувати на сковороді під кришкою, то цей сніданок для вас. На приготування піде трохи більше ніж 10 хвилин, а результат приємно здивує. Ситна страва з лаваша (тортильї), яєць, помідорів, сиру та свіжої зелені підійде як для дорослих, так і для дітей.
Сніданок з лавашем, яйцями та сиром – рецепт
Складові:
- Тортилья або лаваш
- 4 яйця
- Сіль
- Перець
- 150 г сиру
- Орегано
- Петрушка
- Помідор
- 100 г моцарелла
Спосіб приготування:
- Розігріваємо антипригарну сковороду, змащувати її нічим не потрібно. Викладаємо на неї тортилью або вирізаний формою дна лаваш.
- Зверху розбиваємо яйця, солимо, перчимо.
- Дрібно нарізаємо свіжу петрушку та посипаємо яйця.
- Натираємо сир і додаємо 2/3 до блюда. Посипаємо орегано.
- Зверху накриваємо ще однією тортилью або лавашем - готуємо 5 хвилин під кришкою.
- За цей час нарізаємо тонкими кружальцями помідори та моцареллу.
- Тортилью акуратно перевертаємо, зверху викладаємо помідори, нарізану моцарелу і засипаємо сиром, що залишився. Готуємо під кришкою ще 5 хвилин.
- Перекладаємо страву на тарілку, порційно розрізаємо як піцу та насолоджуємося смачним сніданком.
Готово! Смачного.
Пропонуємо також спробувати приготувати салат Мімоза з секретним інгредієнтом. Досвідчені господині розповіли, що додати до популярної страви для пікантності.