Today.ua

Приходько не хоче бути повією: «мені байдуже, що вони про мене думають»

Відома співачка, Заслужена артистка України Анастасія Приходько дала інтерв'ю українському виданню «Бульвар Гордона». Виконавиця пісні «Мамо» не соромилася в виразах і відкрито виклала свої думки і погляди на існуючу дійсність.

Анастасія Приходько зізналася, що в минулому у неї складалися чудові стосунки з колегами з російського шоу-бізнесу. Однак, для себе вона все вирішила з того дня, коли почався конфлікт на Донбасі.

Колишня підопічна продюсера Костянтина Меладзе розповіла в інтерв'ю, що вона підтримує свою батьківщину, співвітчизників та українських солдатів. Анастасія Приходько не може пробачити гнівні коментарі на свою адресу від колишніх колег і шанувальників, які не прийняли її вибір, засудили і висловили багато образливих речей.

«Для кого я поїду співати? Гроші? Все не заробиш. А от репутацію повії – в одну мить. Для чого я тоді вісім років намагалася і будувала свою кар'єру? Щоб їм догодити? Та пішли вони всі в ж**у! Після тих образливих слів, які вони висловили в мою адресу, я не можу сказати про них нічого хорошого», – сказала Анастасія Приходько «Бульвару Гордона».

Співачка додала, що їй все одно, що жителі РФ про неї думають. Сама вона буде ставитися до них так, як вони того заслуговують. Зараз Приходько впевнена, що Росія для неї закрита, і ніщо не зможе переконати її в іншому.

«Не знаю, що повинно статися, щоб щось змінилося в моїй голові, ніякі гроші світу мене не змусять зрадити всьому тому, що я зробила тут», - підкреслила Анастасія.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько встигла спробувати себе в якості політичного діяча, проте в січні 2020 року співачка заявила, що вирішила круто змінити своє життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ