Today.ua

Зачіска-ракушка та тотал-блек вбрання: Олена Зеленська показала новий елегантний образ

Монохромні образи – тренд 2023 року. Стилісти радять грати з квітами та відтінками, наприклад, обираючи деталі гардеробу одного кольору, але різного відтінку та фактури, щоб образ виглядав цікавіше. Саме так вчинила і Олена Зеленська, яку вже давно називають однією з найкрасивіших та найстильніших перших леді світу.

На вихідних у Києві відбулася церемонія прощання з керівниками та працівниками Міністерства внутрішніх справ України, які загинули 18 січня внаслідок падіння вертольота у Броварах у Київській області. Падіння сталося в житловому районі, зачепивши дитячий садок, де загинули троє дітей.

Провести в останню путь голову МВС Дениса Монастирського, його заступника Євгена Єніна та держсекретаря Юрія Лубковича прийшли перші особи України, включаючи Володимира та Олену Зеленських.

Перша леді України обрала чорне жалобне вбрання, але при цьому виглядала дуже елегантно, хоч і стримано. Вона одягла класичний чорний костюм, що складається з прямих штанів з трохи розкльошеними штанинами від коліна та подовженого піджака без зайвих деталей або помітних гудзиків. Під них вона одягла теплу водолазку, а з взуття віддала перевагу черевикам на стійкому товстому підборі й круглим носком.

Волосся Олена Зеленська поклала в елегантну зачіску-ракушку, поклавши локони назад у гарний пучок.

Нагадаємо, Олена Зеленська у графітовому костюмі та білій сорочці показала стильний діловий образ у Давосі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ