Today.ua

Дорослі дочки Камалії у вишиванках зачарували фанатів у Києві

Українська співачка Камалія з чоловіком-мільярдером та двома доньками зараз перебуває у Києві. Артистка приїхала в Україну, незважаючи на небезпеку ракетного обстрілу та атаки дронів-камікадзе.

Разом зі своєю прекрасною родиною Камалія відвідала дитячу лікарню Охматдит у Києві, щоби виступити для маленьких пацієнтів.

"З Днем святого Миколая, будьте здорові! Хай здійсниться наше спільне головне бажання. І не забувайте зробити хоча б невеличке диво для малечі", - зазначила у публікації Камалія.

Разом зі співачкою на публіці з'явилися дві її підрослі красуні-дочки. Арабелла та Мірабелла виглядають вже такими дорослими, і перетворилися на прекрасних молодих дівчат. Дівчатка-двійнята виглядали чудово в білосніжних сукнях з червоною вишивкою та білими туфельками на невеликому підборі. Одна дівчинка залишила волосся розпущеним, а друга прибрала локони в гарну зачіску.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Сама Камалія одягла цікавий комбінезон у кольорі хакі та черевики на шнурівці. Вона поклала волосся в кучері і нанесла яскравий макіяж з акцентом на очах.

"Красуні-україночки", "Красиві дівчатка", "Чарівні дівчатка", "Красуні", "Такі дорослі вже", "Ваші дівчатка-сонечка", - пишуть шанувальники у коментарях під фото.

Нагадаємо, Катя Осадча показала відео, як із чоловіком та дітьми прикрасила ялинку: “Шматочок мирного життя“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ