Today.ua

Подорослішав і змужнів: Тіна Кароль показала 13-річного сина, який росте точною копією батька

Співачка Тіна Кароль приїхала до Англії, щоби виступити на підтримку України на благодійному футбольному матчі. До неї приєднався її єдиний син, спільним фото з яким зірка поділилася з фанатами. Публіка була зачарована, яким дорослим став Веніамін, і наскільки він змужнів.

На чарівному селфі українська артистка та її 13-річний син постали в однакових футболках із зображенням тризуба. Тіна Кароль одягла білу футболку, а зверху накинула зелений кардиган, а Веніамін одягнув футболку кольору хакі та оливковий бомбер.

На фото зіркова матуся постала зі своєю улюбленою зачіскою – голлівудськими хвилями, та красивим природним макіяжем, що підкреслює її натуральну красу. Син зірки носив стильні окуляри для зору в прозорій оправі.

Шанувальники одноголосно дійшли думки, що син Тіни Кароль росте точною копією свого тата – продюсера Євгена Огіра, який помер у результаті тривалої боротьби з онкологічним захворюванням, коли Веніаміну було п'ять років. Всі ці роки після смерті чоловіка співачка сама тягла і недобудований будинок, і будувала кар'єру, виховувала та виховувала сина. У 8 років вона відправила хлопчика на навчання до Англії.

"Такий красень, на тата схожий", "Прекрасні", "Ви чарівні", "Кохання вам матуся і синок", "Веніамін дуже схожий на свого тата. Просто копія", "Гарний хлопчик", "Тіна, ви молодець, тому що дитина у вас на першому місці. Я вірю, що син це оцінить і буде вдячний все життя", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала зовнішністю, що різко змінилася - філери або невдалий макіяж?!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ