Today.ua

“Помолодшала на 10 років“: прима-балерина Катерина Кухар здивувала шанувальників зміною іміджу

Катерина Кухар наприкінці осені вирішила оновити образ та вперше за довгий час змінила імідж. 40-річна прима-балерина освітлила волосся і похвалилася б'юті-перетворенням перед шанувальниками. Народна артистка України позувала в ефектному яскравому вбранні з пір'ям.

Зірка українського балету завітала до стиліста, який попрацював над її зачіскою. Катерина Кухар продемонструвала результат роботи майстра. Вона позувала на природі. Балерина постала в чорному вбранні, накинувши жилетку в рожево-бузкових тонах.

Балерина багато років залишалася вірною темному кольору волосся. Наприкінці листопада вона вирішила оновити зовнішність та висвітлила локони. Улюбленка публіки розпустила їх по плечах.

Кухар любить яскравий макіяж. Вона залишилася вірною своєму стилю і нанесла виразний мейк з акцентом губи. Їх виділила помада рожевого відтінку. Руку знаменитості прикрасив золотий годинник.

Шанувальники танцівниці адресували їй багато компліментів.

" Дуже личить така зачіска", "Помолодшала на десять років", "Шикарно виглядаєте", "Як дівчина юна, посвіжіли", "Здивували, я вас не відразу взнав", "Красива дуже, майже блондинка, вам дуже підходить!" , "Ого, оце зміни", "Прекрасний вибір, вам не дати ваш вік", "Ефектна дівчина, шкода, що є чоловік", - прокоментували фоловери.

Нагадаємо, уродженка Києва одружена з колегою, прем'єром Національної опери України Олександром Стояновим. Творча пара виховує сина Тимура та дочку Анастасію.

Раніше Катерина Кухар розповіла, як рятувала дітей, коли почалася війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ