Today.ua

Польський цибулевий суп із часниковими грінками - рецепт вітамінної осінньої страви для всієї родини

Цибулеві супи дуже популярні з давніх часів. Особливо вони були поширені в римську епоху. Цибулю було легко виростити і вона була доступною, тому стала основним інгредієнтом для супу, зокрема у бідних сімей. Зараз же цибулевий суп подають в найкращих ресторанах світу. Пропонуємо вам приготувати пікантну вітамінну страву за польським рецептом.

Цибулевий суп із часниковими грінками – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Щоб цибулю було простіше нарізати, покладіть її на пару годин в холодильник перед приготуванням.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями.
  3. На сковороді розігріваємо вершкове масло, додаємо видавлений або дрібно нарізаний часник (2-3 зубчики) та цибулю. Додати чебрець. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 10-15 хвилин до м'якості та золотистого кольору, періодично помішуючи.
  4. Додаємо бульйон, вино та майоран і тушкуємо на слабкому вогні близько 30 хвилин.
  5. Солимо, перчимо і додаємо інші приправи. Вимикаємо вогонь.
  6. Готуємо грінки: нарізаємо багет, змащуємо олією, а зверху посипаємо видавленим часником. Якщо у вас немає часникової олії, її можна приготувати самостійно: 50 г розм'якшеного вершкового масла змішуємо з 1 зубчиком часнику та щіпкою солі. Ставимо багет у розігріту до 190 градусів духовку і запікаємо до рум'яної скоринки. Готові грінки посипаємо натертою моцарелою.
  7. Розливаємо суп по порціях і в кожну тарілку опускаємо по грінці або по дві.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від zdrowe odżywianie| proste przepisy | fotografia kulinarna (@jakjalubiejesc)

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати котлети-оладки. Це найшвидший рецепт приготування смачної страви з курячого філе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ