Today.ua

Цілковитий несмак: Дженніфер Лопес вийшла на публіку у вбранні, яке спотворило її фігуру

Під час офіційних виходів у світ Дженніфер Лопес завжди виглядає надзвичайно, і любить підкреслити свої приголомшливі форми. А ось у звичайному житті вона віддає перевагу більш комфортним і розслабленим образам, та й не завжди вдалим.

Американська актриса та співачка разом зі своєю сім'єю потрапила в об'єктиви папараці під час прогулянки, а потім на оглядинах особняка - спільного будинку, який все ніяк не придбають Бен Аффлек та Дженніфер Лопес.

Вся увага була прикута до виконавиці. 53-річна зірка для дня із сім'єю одягла комфортний образ у стилі бохо. Її вибір упав на довгу літню сукню в цікавий принт, масивні м'які тапочки та подовжений в'язаний кардиган в етнічному малюнку. Волосся Дженніфер Лопес залишила розпущеним, а в макіяжі зробила акцент на очах.

Варто зазначити, що таке вбрання зовсім не лестить фігурі зірки. Візуально воно зробило її значно нижчою на зріст і додало кілька зайвих кілограмів. Кожна деталь гардеробу висить мішком, не підкреслює переваги та приземлює артистку.

ІноСМІ зазначають, що дана прогулянка зіркової родини не була безрезультатною. Йдеться про те, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек нарешті визначилися із покупкою будинку. Вони хочуть придбати нерухомість у районі Пасіфік Палісейдс у Лос-Анджелесі за 34,5 млн доларів.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес показала фігуру у прозорій бірюзовій білизні - ідеально до Дня закоханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ