Today.ua

Схуд і став гарнішим: колишній чоловік Ані Лорак із нареченою засвітилися на пляжі в Домінікані

Колишній чоловік Ані Лорак зі своєю молодою нареченою зараз перебуває на відпочинку у теплих краях. Кохана турецького бізнесмена опублікувала яскраві кадри із пляжу.

В особистому обліковому записі в Інстаграм дівчина-візажист із Києва Лілія Реус опублікувала серію фотографій, зроблених на пляжі в Домініканській Республіці. Вона показала не лише себе у крихітному купальнику, а й колишнього чоловіка Ані Лорак у плавках.

"Найкращі моменти з моєю любов'ю", - підписала публікацію Лілія.

Мурат Налчаджіоглу виглядає чудово. Останнім часом він помітно схуд, підкачався і став виглядати на кілька років молодшим.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від @__l_i_l_i_a___

У коментарях під фотографіями користувачі захоплюються стосунками пари – наскільки відомо, Мурат та Лілія почали зустрічатися невдовзі після розлучення бізнесмена з українською співачкою Ані Лорак. Однак дехто стверджує, що саме візажистка стала причиною розлучення пари.

"Хто це? Актори?", "Це Мурат Налчаджиоглу, турок, колишній чоловік співачки ротом, що зрадила Україну, ані лорак (наст.ім'я кароліна куек) зі своєю черговою коханою", - пишуть користувачи. "Ви помиляєтеся у своєму коментарі, вона одна і лише до кінця", - зазначив Мурат. "Ви дуже красиві, але війна на вулиці, а ви фото виставляєте", "Найкрасивіші люди, що там говорити, будьте завжди разом!", - пишуть інші.

Нагадаємо, наречена колишнього чоловіка Ані Лорак у топі та міні-спідниці засвітила пишні форми на відпочинку в Домінікані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ