Today.ua

“Подарував стільки любові та турботи“: Ольга Сумська показала заплаканого чоловіка Руслани Писанки на похороні ведучої

У неділю, 21 серпня, у Спасо-Преображенському соборі у Києві відбулося прощання з відомою українською ведучою та актрисою Русланою Писанкою, яка померла у Німеччині внаслідок боротьби з онкологією.

Чоловік зірки привіз її прах до України, щоб попрощатися у присутності рідних та близьких. Заплаканого вдівця Ігоря Ісакова у своєму акаунті в Інстаграм-сторіз показала Ольга Сумська, яка була дуже близька з Русланою Писанкою. Після новин про її смерть, актриса навіть поділилася з шанувальниками останнім листуванням з колегою.

"Щирі співчуття Ігорю, чоловікові Руслани, який подарував їй, стільки любові та турботи!", - зазначила Ольга Сумська у підписі фото.

У неділю ховали не лише Руслану, а і її маму, яка померла, доки ведуча була на лікуванні у Німеччині. Усією організацією займався особисто чоловік покійної.

"Сьогодні Ігор зробив усе, щоб душа Руслани лежала в такому прекрасному соборі, вона дуже любила тут молитися, тут її духовник, з яким вона молилася разом. Тому це правильно, що саме тут, у Спасо-Преображенському соборі, стоятиме її порох, і кожен із шанувальників може прийти помолитися та віддати шану нашій легендарній, улюблениці мільйонів Руслані Писанці", - зазначила Ольга Сумська.

Під час похорону актриса ледве стримувала сльози. Підтримати її прийшов чоловік, актор Віталій Борисюк.

"Я хочу подякувати за все те світле, добре, творче, яке було разом із Русланою Писанкою, бо вона подарувала Україні стільки справжньої української енергії, вона була символом українки для всіх нас", - зазначила актриса.

Нагадаємо, вдівець Руслани Писанки розповів про останні дні коханої: “Були такі хвилі болю“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ