Today.ua

Сукня-колона - новий тренд 2023 року, який замінила набридлі комбінації

Стилісти назвали найтрендовішу сукню 2023 року. Як вонf виглядає? Кому підійде? І як стильно носити?

Найтрендовіша сукня 2023 року

Сукні-колони без бретельок, що облягають фігуру, стали мега популярними, і увійшли до колекцій майже всіх брендів, починаючи від мас-маркету до преміуму.

"Плаття-колони в довжині максі особливо привертають увагу, оскільки вони надають більш серйозного і структурованого вигляду", - зазначає модний стилісти Керолайн Магуайр.

Інший фешн-експерт Тірнан Коулінг зазначає, що сукня-колона - це ода 90-м рокам з чистими лініями і нейтральною палітрою кольорів.

Блогерша Бріттані Ксав'єр зазначила, що вона завжди спирається на сучасні віяння при виборі одягу: "Мені подобаються довгі прямі сукні з крутими деталями, але з простим подолом на теплу пору року".

Кому підійде сукня-колона?

Найвигідніше ця модель виглядатиме на дівчатах з ідеальною фігурою, витонченими ключицями, невеликими грудьми, вузькими стегнами, плоским животом, оскільки залежно від фасону та якості тканини, річ може підкреслити найменші недоліки фігури.

Обережніше із сукнею-колоною прямого фасону варто бути дівчатам з пишним бюстом, адже через фасон можна створити ефект намету та візуально додати собі десяток зайвих кілограмів. Краще обирати приталені моделі.

Від сукні-колони, що облягає, варто відмовитися власницям фігури "яблуко".

У кого є маленький животик, відмінно підійде дана модель, але вільного фасону.

Нагадаємо, стилісти показали, як виглядає наймодніша спідниця 2023 року - мідаксі - і як її стильно носити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ