Today.ua

Піца на листковому тісті: смачніше тільки в Італії

Приготувати домашню піцу можна буквально за 10 хвилин. На листковому тісті цей знаменитий пиріг італійської кухні виходить дивно смачним.

Домашня піца на листковому тісті: рецепт

Спосіб приготування:

Листкове тісто розморозьте, потім розкачайте в тонкий коржик. Укладіть на змащене оливковою олією деко.

Томатну пасту розведіть водою до густоти сметани, додайте сіль і улюблені спеції за смаком. Змастіть отриманим соусом основу для піци.

Сир моцарелу наріжте тонкими пластинками і розкладіть по тісту. Потім розподіліть нарізану соломкою ковбасу або інші м'ясні вироби.

Посипте м'ясний шар дрібно нарізаною зеленою цибулею, розкладіть цілі оливки. Зверху присипте тертим твердим сиром. Збризніть оливковою олією.

Запікайте домашню піцу на листковому тісті в розігрітій духовці (потрібну температуру і час приготування дивіться на упаковці від тіста).

Готову піцу посипте подрібненою свіжою зеленню, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

На листковому тісті можна також приготувати і інші види італійської піци. Топ-3 начинки вам точно сподобаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ