Today.ua

Піджак з вишитими колосками: Олена Зеленська вийшла в образі, який має бути у кожної українки

Перша леді Олена Зеленська у Львові провела зустріч зі своєю колегою із Латвії. Дружини президентів разом відвідають кілька місць у культурній столиці України, куди перебралася велика частина біженців.

В офіційному обліковому записі Олени Зеленської в Інстаграм з'явилися нові фото разом із першою леді Латвії Андрою Левіте.

"Вдячна Андрі Левіте та всій Латвії за принципову й самовіддану підтримку з першого дня вторгнення: Латвія прихистила 45 тис. українців, узяла на лікування понад 100 українських військових, прийняла більш ніж 500 осіб з інвалідністю, зокрема 141 вихованця Бахмутського психоневрологічного інтернату. А сама пані Левіте взяла під патронат українських молодих мам і новонароджених немовлят, які з’являються на світ у її країні", - розповіла Олена Зеленська.

Для першого дня візиту подружжя з Латвії Олена Зеленська обрала чудовий образ. Вона одягла чудовий темно-синій костюм, що складається з широких штанів зі стрілками та патріотичного двобортного піджака, на якому вишиті колоски. Образ 45-річна екс-сценаристка студії "Квартал 95" завершила бежевою сорочкою, застебнутою на всі гудзики, чарівними сережками та туфлями на високих підборах.

Разом із колегою перша леді України найближчим часом також відвідає перинатальний центр, де на сьогодні народжується найбільше українців, і візьмуть участь у дуже важливій конференції – міжнародному форумі United for Justice, панелі «Боротьба із сексуальним насильством як зброєю війни».

Нагадаємо, Олена Зеленська побачила світ у найкрасивішому пальті цієї весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ