Today.ua

Перші леді США та Франції у вечірніх вбраннях зачарували зовнішнім виглядом на прийомі у Білому домі

Президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден влаштували свій перший державний прийом з моменту переїзду до Білого дому у 2021 році. Першими почесними гостями стали президент Франції Еммануель Макрон та перша леді Бріжит Макрон. Вся увага була прикута до дружин лідерів, які виглядали бездоганно.

Розважати почесних гостей приїхав співак Джон Батіста, а серед інших знаменитих гостей опинився музикант Джон Ледженд із дружиною Кріссі Тейген, колишня дружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер зі старшою дочкою, актриса Джулія Луї-Дрейфус та інші.

Захід був оформлений у червоній, білій та синій тематиці – у данину поваги до прапорів обох країн, і, за словами Байдена, спільним цінностям: свободі та демократії, рівності та товариству.

71-річна Джилл Байден виглядала чудово в мереживній сукні від Oscar de la Renta зі спущеною лінією плеча у темно-синьому відтінку. Її колега, 69-річна Бріжит Макрон одягла білу довгу сукню з довгими рукавами та високим горлом, доповнивши вбрання сріблястими прикрасами.

Нагадаємо, струнка 69-річна Бріжит Макрон у твідовому жакеті із золотими заклепками вразила новим елегантним вбранням, підтримавши чоловіка на його виступі в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ