Today.ua

Печиво “Кримський міст“: простий та смачний рецепт хрумкого десерту на сніданок

Печиво "Кримський міст" виходить витонченим та дуже смачним. Воно має ніжну структуру та отримало назву на честь Кримського мосту, на якому днями стався вибух. Це ідеальне частування на сніданок - воно буквально тане в роті і гармонійно поєднується із ароматною ранковою кавою.

Для приготування печива з оригінальною назвою "Кримський міст" вам знадобляться наступні інгредієнти:

Візьміть глибоку миску і збийте яйця зі столовою ложкою коньяку. Замість нього можна використовувати інший міцний напій - підійдуть віскі, ром або звичайна горілка.

Просійте борошно і додайте 100 грамів в яєчно-коньячну суміш. Замісіть тісто, після чого потроху введіть борошно, що залишилося.

Тісто потрібно вимішувати доти, доки воно не перестане липнути до рук. Воно має набути досить щільної структури. Накрийте миску серветкою та залиште відпочити на 30 хвилин на столі.

Насипте трохи борошна на робочу поверхню, розкотіть тісто в лист. Він повинен вийти тонким та еластичним.

Наріжте тісто на смужки та кожну – на невеликі ромби приблизно однакового розміру. Зробіть надрізи у центрі кожного з них і виверніть через нього одну сторону фігурки.

Розігрійте олію в глибокій сковороді або каструльці. Відправляйте майбутнє печиво порційно та обсмажуйте до золотистого кольору.

Готовий десерт викладіть на паперовий рушник, а коли він просохне – посипте цукровою пудрою. Смачного!

Нагадаємо, як українські зірки відреагували на вибух на Кримському мосту. Вони визнали подію гідним привітанням для російського диктатора Володимира Путіна, який напередодні відзначив 70-річний ювілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ