Today.ua

Печиво без випічки за 10 хвилин: рецепт смачного і корисного десерту

Печиво без випічки – це дивовижно смачний десерт до чаю, який також можна взяти з собою в дорогу в якості перекусу. При цьому ласувати таким печивом не забороняється навіть тим, хто сидить на дієті. Рецепт простий і не потребує великих витрат.

Печиво з вівсяних пластівців без випічки

Спосіб приготування:

Вівсяні пластівці і 1 щіпку морської солі подрібніть в блендері.

З фініків видаліть кісточки. М'якоть додайте до вівсяних пластівців, знову увімкніть прилад на півхвилини.

Потім додайте арахісове масло і ще раз збийте протягом хвилини.

З отриманого тіста сформуйте печенюшки, розміром з волоський горіх. Потім приплюсніть руками, щоб вийшов круглий коржик.

Викладайте заготовки на деко, застелене пергаментним папером. Зробіть смужки і клітинки на печиві за допомогою звичайної виделки.

Приготуйте шоколадну глазур (хоча це не обов'язково), для цього збийте до однорідності кокосове масло з кленовим сиропом, какао, щіпкою морської солі.

Верх кожного печива занурте в шоколадну масу, а потім знову покладіть на деко.

Відправте вівсяне печиво без випічки в холодильник на 15 – 20 хвилин. Потім знову змастіть кожну заготовку глазур'ю. Так слід повторювати кілька разів, щоб шар був більш товстим і апетитним.

Зберігайте печиво в холодильнику, також його можна заморозити.

Приготуйте також до святкового столу або до вечері дуже смачний і легкий торт без випічки з зефіром і ягодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ