Today.ua

Папараці показали пристрасну зустріч Дженніфер Лопес та Бена Аффлека після довгої розлуки – відео

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек потрапили в об'єктиви папараці під час сімейного ланчу у Лос-Анджелесі. Парочка возз'єдналася після тривалої розлуки – актор був на зйомках, а співачка відпочивала з дітьми в Італії. Закохані явно скучили, бо не могли відірватися один від одного.

У середині липня Дженніфер Лопес та Бен Аффлек зіграли таємне весілля у Лас-Вегасі, але вони не відмовилися від пишної зіркової церемонії – вона відбудеться трохи пізніше у розкішному будинку актора.

Після церемонії одруження закохані полетіли до весільної подорожі до Парижа, де виконавиця відсвяткувала своє 53-річчя. Але подружжю довелося розстатися, оскільки актора чекали на зйомках - він полетів до Лос-Анджелеса, а Джей Ло поїхала з дітьми на Капрі.

І ось, артистка нарешті повернулася додому. Фанати бажали знову побачити спільні фото парочки. Дженніфер Лопес та Бен Аффлек потрапили до об'єктивів папараці 9 серпня, коли разом зі своїми дітьми насолоджувалися ланчем на літньому майданчику якоїсь забігайлівки. Акторка, судячи з усього, прийшла тільки після тренування, оскільки була одягнена в чорні легінси та спортивний укорочений топ, знявши який, вона залишилася у крихітному білому топі на тонких бретельках. Аффлек для сімейного застілля обрав прості джинси та футболку. Закохані весь час воркували. Їх зняли за обіймами та поцілунками посеред вулиці. Дженніфер Лопес постійно торкалася Аффлека, гладила його волосся і нахилялася, щоб поцілувати.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від benniferstan (@benniferstan)

Нагадаємо, Дженніфер Лопес побачила світ у чудному спортивному костюмі - як розтаман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ