Today.ua

“Відносини почалися не з нуля“: Даша Кацуріна зізналася, чи був у неї роман з Дантесом під час шлюбу

Роман Володимира Дантеса та Даші Кацуріної став несподіванкою для багатьох шанувальників. Сталося це після того, як з'ясувалося, що Надя Дорофєєва пішла від співака до колишнього чоловіка своєї подруги. Вперше з початку відносин дизайнер зізналася, чи мала вона роман з Дантесом, коли була ще заміжня.

Колишня дружина київського ресторатора Михайла Кацуріна зізналася, що її стосунки з Володимиром Дантесом почалися не з нуля, але й роману вони не мали.

Враховуючи, що багато років Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Даша та Михайло Кацуріни дружили сім'ями, вони дуже добре знають один одного. Мабуть, навіть надто добре. Звичайно ж, був і флірт, але межу ніхто не переходив.

"Нам було класно вдвох. Був флірт. Він для мене близька людина. Він знає мене різною – красивою і не дуже, вранці та ввечері. Ці стосунки не почалися з нуля. Наші стосунки побудовані на дружбі, і тому вони міцні та щирі. Я знаю про нього дуже багато. І всі негативні сторони один одного ми знаємо і змирилися з ними. Я не знаю, що з цього вийде, але мені це дуже подобається", - розповіла Даша Кацуріна.

Також вона зазначила, що те, як Володимир Дантес поводиться з її дітьми, ще сильніше підігріває у ній почуття. Та й те, що вона почала стосунки зі співаком для дочки та маленького сина не стало несподіванкою, бо до цього діти часто бачилися з Вовою та добре його знають.

Нагадаємо, Володимир Дантес познайомив свою кохану Дашу Кацуріну із мамою – кадри вдома на кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ