Today.ua

Відпочиває у Канаді: Володимир Остапчук поїхав з України та проводить час із дітьми

Володимир Остапчук зараз перебуває не в Україні. 37-річний український шоумен вперше за півроку зміг побачитися з дітьми, прилетівши до них до Канади.

Ні, артист зовсім не втік з України і навіть не платив за виїзд. Йому вдалося поєднати приємне – зустріч із дітьми, з корисним – проведенням благодійного онлайн-аукціону у Торонто. Це вперше, коли Володимир Остапчук зміг побачитися з дітьми, йому навіть не дозволяли спілкуватися зі спадкоємцями, оскільки колишня дружина заблокувала його у всіх соцмережах. Нещодавно шоумен навіть отримував погрози від отця Олени Войченко.

Тим часом український ведучий не відступає і всіляко домагається зустріч із дітьми. Прилетівши до Канади, він узяв маленького Евана та дочку Емілію на озеро Онтаріо, яке знаходиться на кордоні США та Канади.

"Тут як море, тільки вода не солона. Зрештою, сім'я та діти – все, що у нас є", - підписав Володимир Остапчук спільні фото з дітьми.

Після цього він опублікував знімок свого сина, захопившись тим, наскільки гарними вийшли його спадкоємці.

"Тим часом, у легкому шоці, тому що Еван та Емілія такі красиві. Ви бачили ці вії? Наживо вони ще більше", - зазначив гордий татко.

Друга дружина шоумена зараз перебуває у Києві. Нотаріус Христина Горняк не полетіла з чоловіком до Канади.

Нагадаємо, Володимир Остапчук показав, як виглядатиме його новий будинок після ремонту – усе з українських матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ