Today.ua

Осіння галета з гарбузом, карамелізованою цибулею та фетою - рецепт смачного відкритого пирога

Легкий та швидкий у приготуванні, дуже смачний у результаті. Пропонуємо вам спробувати приготувати осінній відкритий пиріг з гарбузом, фетою та карамелізованою цибулею. Також до рецепту можна додати бекону.

Пиріг з гарбузом, карамелізованою цибулею та фетою – рецепт

Складові:

Для тіста:

Для начинки:

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від скоринки, ріжемо кубиками, відправляємо у форму для запікання, поливаємо олією, накриваємо фольгою. Випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.
  2. Білок змішуємо з сиром, розпушувачем, олією, сіллю та борошном – добре перемішуємо, замотуємо в плівку та прибираємо на 20 хвилин у холодильник.
  3. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо на оливковій олії. Коли цибуля почне рум'янитися – додаємо цукор і готуємо, доки він не розчиниться.
  4. Нарізаємо кубиками камамбер та фету.
  5. Тісто дістаємо з холодильника і тонко розкочуємо в пласт. Відступаємо пару сантиметрів від країв і викладаємо: цибулю, фету, камамбер, гарбуз, горіхи, спеції та пармезан. Загортаємо краї та змащуємо перебитим жовтком.
  6. Випікаємо галету в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин до рум'яної скоринки.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Кріс | Рецепти Естетика✨ (@chris.godij)

Готово! Смачного!

Пропонуємо також спробувати приготувати брауні за 5 хвилин у чашці - рецепт швидкого десерту до кави та чаю в мікрохвильовій печі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ