Today.ua

Він їх шалено любить: Мережу зворушили фото та відео Бена Аффлека з дітьми Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес дуже пощастило вийти заміж за чоловіка, який любив би її дітей, як своїх. З Беном Аффлеком їй вдалося відновити стосунки через 18 років після розставання, і те, як поводиться актор з близнюками зірки, гідне захоплення.

Вже не вперше публіка захоплюється тим, який зв'язок утворився в американського актора з Еммою та Максом.

Наприклад, днями Дженніфер Лопес із двома дітьми та чоловіком побувала на панахиді за своїм хорошим другом – американським бізнесменом та світським левом. На зірковій вечірці всі співали та танцювали, згадуючи чудово проведений час разом із покійним.

Весь час на вечірці, де були тільки дорослі, Бен Аффлек сидів поряд зі своєю падчеркою та пасинком. Вони спілкувалися, обмінювалися жартами та сміялися.

Наступного дня родина повернулася до Лос-Анджелеса, і їх підловили папараці в аеропорту. Вони зняли зворушливий момент. Першим із приватного літака вийшов актор, а слідом за ним 14-річна Емма. Бен зустрів її внизу, вони обнялися, і вітчим на руках зніс дівчинку на землю. Підліток явно була рада цьому, тому що потім ще довго посміхалася, поки йшла до авто.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Bennifer ? (@bennifer.id)

Сама Дженніфер Лопес дуже цінує відношення свого нового чоловіка до дітей, про що вона раніше написала на своєму веб-сайті:

"У мене було місце в першому ряду, спостерігати за тим, яким батьком ти є вже більше року, і я ніколи не бачила більш послідовного, люблячого та самовідданого тата. І це відношення не тільки до твоїх дітей, а й до моїх. Ти завжди ставиш їх на перше місце.Ти ласкавий, і присвячуєш всього себе їм, коли вони з тобою, і чесно, це одна з найкрасивіших речей, які я коли-небудь бачила, дякую тобі за все, що ти робиш для нас. Ми цінуємо і любимо тебе безмірно".

Нагадаємо, Бен Аффлек зводив доньку Дженніфер Лопес магазинами - сміялися і обирали костюми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ