Today.ua

Омлет із сиру: рецепт ситної білкової страви на сніданок

Сирний омлет - це не те, що ми готуємо щодня. А дуже дарма. Адже страва виходить ситною та корисною, а заряду білка вистачить на цілий день.

Омлет із сиру - рецепт

До омлету можна додати будь-які овочі, які ви любите: помідори, болгарський перець, баклажани, кабачки, броколі або цвітну капусту.

Яйця краще дістати за 30 хвилин до приготування омлету. А замість олії можна використовувати вершкове масло.

Сир краще брати м'який у брикетах, але якщо він класичний зернистий, його краще перетерти через сито або перебити блендером.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Зелень дрібно порубати.
  2. Яйця збити в глибокій мисці, додати спеції та сир, добре перемішати, розбиваючи виделкою грудки. Тісто має вийти за консистенцією як рідка сметана.
  3. Добре розігріваємо сковороду, додаємо олію і виливаємо тісто.
  4. Накриваємо кришкою та готуємо омлет протягом 15 хвилин. Омлет можна перевернути на інший бік у процесі приготування, щоб золотиста скоринка була з обох боків.
  5. Готовий омлет прикрасити свіжою зеленню та подавати до столу.

Готово. Смачного.

Пропонуємо також спробувати приготувати лазанью з фаршем для новачків – це простий рецепт, який точно вийде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ