Today.ua

Олег Винник показав домашнього улюбленця: шанувальники в захваті від рудого Мауці

Популярний український виконавець Олег Винник, як і всі його співвітчизники, перебуває у себе вдома в самоізоляції. Співак проводить час з сім'єю і своїм домашнім улюбленцем – рудим красенем Мауці.

У своєму мікроблозі в Instagram Олег Винник опублікував атмосферне фото, на якому він зображений на фоні музичного інструменту. А на руках у співака затишно влаштувався красивий висловухий котик шотландської породи - Мауці.

У коментарі до світлини Олег Винник побажав всім своїм фоловерам внутрішнього тепла, легкості і незламної віри. Також артист поцікавився, як шанувальники проводять час.

Фанати виконавця розповіли про своє життя на карантині, деякі шанувальниці, користуючись нагодою, переглянули всі його інтерв'ю і записи концертів. Олег Винник і його вихованець Мауці отримали масу добрих слів і компліментів на свою адресу.

«Доброго ранку, НАШ ЛЮБИЙ МАЄСТРО), цим фото, ви підняли нам настрій», «Доброго весіннього ранку. Такий гарнюній. Навзаєм. Здоров'я вам та натхнення. До зусрічі, чекаємо з нетерпінням нових шедеврів», «Я, завдяки карантину, вже передивилася всі Ваші концерти, відео і інтерв'ю», «Дуже гарний рижий котик, і Олег звісно найкращий», «Доброго ранку, Олеже. Передивляюся всі відео з Вами та навчаюсь дистанційно», «Боже яка мілашка» (Орф. і пункт. автора збережені. Прим.ред.)

https://www.youtube.com/watch?v=WoXZSAerTsM

Нагадаємо, раніше Олег Винник закликав всіх своїх «вовчиць» сидіти вдома. Співак зізнався, що так йому буде спокійніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ