Today.ua

Оладки на йогурті із “секретною “начинкою: простий рецепт ароматного та смачного сніданку

Оладки можна приготувати на кефірі, кислому молоці та навіть на воді. Однак один із найоптимальніших рецептів – з використанням йогурту. Такі вироби дуже ніжні та вдало поєднуються з кавою чи чаєм. А "секретна" начинка додає у частування нові смакові нотки.

Восени часто хочеться укутатись у плед, заварити чай і насолоджуватися солодким десертом під звуки музики. Оладки на йогурті – непоганий варіант ласощів, які допоможуть підняти настрій. Простим рецептом поділилася Аня Алвін – кулінар українського походження, яка мешкає у Швеції.

Вам знадобляться:

Потрібно змішати йогурт із цукром та сіллю, після чого ввести борошно і додати розпушувач. Борошна може знадобитися більше – тісто має вийти досить густим. Залиште його на 15 хвилин.

У цей час потрібно зайнятися начинкою. Наріжте яблуко тонкими шматочками та розігрійте на сковороді олію. Викладайте тісто з розрахунку по дві столові ложки на одну оладку. Зменшіть вогонь, після чого покладіть по скибочці яблука на кожен млинець.

Через кілька хвилин переверніть оладки та смажте ще 2-3 хвилини. За цей період фрукти карамелізуються та розкриють свій аромат.

Подавайте оладки з начинкою зі сметаною або корицею і кленовим сиропом. Смачного!

Раніше повари розкрили три секрети приготування пишних оладок на кефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ