Today.ua

Оладки без цукру: секретний інгредієнт, який надасть страві бажаної насолоди

Багато хто починає свій день з яєць або омлету, а хтось хоче перекусити чимось солоденьким. А якщо ви стежите за фігурою або хочете побалувати дітей смаколиками, але й не нашкодити їх здоров'ю, то цей рецепт бананових оладок - те, що потрібно.

Бананові оладки без цукру – рецепт

У рецепті можна використовувати старі переспілі банани. Завдяки їх солодкості ми не додаватимемо в рецепт цукор.

У рецепті зазначено використання мигдального молока, але можна взяти будь-яке інше рослинне, наприклад, кокосове або навіть коров'яче.

Якщо у вас гарна сковорода, на якій можна смажити без олії, то так і робіть. В іншому випадку на дно сковороди можна викласти лист пергаментного паперу, щоб оладки не прилипали. Або ж можна використовувати кокосову або соняшникову олію.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Очищаємо банан, нарізаємо кружальцями або рвемо руками. Розминаємо вилкою.
  2. Додаємо молоко та яйце – перемішуємо.
  3. Додаємо розпушувач, щіпку солі та борошно. Добре перемішуємо, щоб не залишалося грудочок.
  4. На добре розігрітій сковороді формуємо оладки і готуємо під кришкою 2-3 хвилини з кожного боку.
  5. Подавати можна зі свіжими фруктами, медом, варенням, сметаною чи кленовим сиропом.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KERRY'S FOOD BLOG (@karisha_recipes)

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати медовик на сковороді – найшвидший рецепт смачного торта на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ