Today.ua

Фарбування блоранж – новий зимовий тренд: ідеальне рішення для жінок, яким набрид блонд

Наступного сезону на піку популярності буде фарбування блоранж. Це оптимальне рішення для тих, кому набрид блонд і тих, хто не наважується радикально змінити імідж. Таке фарбування дозволяє додати образу фарб, яких не вистачає у зимовий період.

Дівчата та жінки все частіше просять стилістів зробити блоранж, який уже встигли приміряти багато зірок шоу-бізнесу.

Це фарбування передбачає використання міксу відтінків blonde – блонд та orange – оранжевого. При змішуванні кольорів виходить цікавий та ніжний персиковий тон.

Можна пофарбувати локони як холодний, так і теплий відтінок. Модницям з холодним кольоротипом більше підійде перламутровий або мідно-рожевий відтінок. Такий підкреслить шкіру та освіжить обличчя.

Власницям теплих відтінків очей та шкіри краще зупинить вибір на насичених відтінках персикового та помаранчевого. Воно оптимально підійде шанувальницям фентезі. Дівчата з таким яскравим волоссям схожі на казкових фей.

Тим, хто не наважується радикально змінювати імідж, можна спробувати фарбування блоранж у техніці омбре. Таким чином вдасться змішати природний колір з яскравими переливами. Коріння при цьому залишиться натуральним, тому його не потрібно буде постійно підфарбовувати.

Яскраві відтінки волосся швидко вимиваються, якщо не забезпечити їм правильний догляд. Використовуйте шампуні для пофарбованих пасм, які захистять колір.

Бажано зволожувати волосся за допомогою бальзамів та масок, використовувати кондиціонери з UV-фільтрами, а також живильні олії, які додадуть блиску та еластичності.

Нагадаємо про наймоднішу стрижку майбутньої зими – це круглий боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ