Приготуйте до великоднього столу новий, надзвичайно легкий, ніжний і смачний салат "Великоднє яйце". Складається святкове блюдо з декількох шарів, перемазаних майонезом, а оформлення виконується у вигляді яскравої крашанки.
Новий салат "Великоднє яйце": рецепт
- 250 г крабових паличок
5 курячих яєць,
150 г плавлених сирків
1 кисле яблуко
100 г вершкового масла
200 р майонезу
1 пучок свіжої зелені
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Яйця зварити круто і очистити від шкаралупи. Приготувати велику плоску тарілку, бажано овальної форми.
Злегка змастити дно тарілки майонезом. Першим шаром в салаті «Великоднє яйце» будуть натерті на тертці яєчні білки. Викласти шар необхідно так, щоб його обриси нагадували яйце. Змастити майонезом.
Популярні зараз
Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика
Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці
В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters
В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом
Половину крабових паличок натерти на дрібній тертці другим шаром. Знову змастити майонезом.
Третій шар – терті на крупній тертці плавлені сирки. Майонез.
Четвертий шар – натріть охолоджене вершкове масло і розподіліть рівномірно по всій поверхні салату. Майонез.
Далі очистіть яблуко від шкірки і насінної коробочки. Натріть на крупній тертці. Збризніть лимонним соком, дайте стекти соку і викладіть п'ятим шаром в салат. Змастіть майонезом.
Зверху потріть крабові палички, змастіть залишками майонезу верх і боки салату «Великоднє яйце».
Для прикраси використовуйте терті на дрібній тертці яєчні жовтки. Літери «ХВ» можна вирізати з овочів, а також можна прикрасити зеленню і фігурками з болгарського перцю і моркви.
Приємного апетиту і Щасливого Великодня!
Приготуйте також до святкового столу фаршировані яйця. На Великдень ця закуска буде дуже актуальною.