Today.ua

“Ніс не такий і маленький“: Аліна Гросу показала обличчя без макіяжу і розвіяла чутки про пластику

Аліна Гросу показала чесне фото без макіяжу. Фанати зірки звернули особливу увагу на її ніс.

Аліна Гросу розвіяла чутки про пластику носа

Українська співачка поділилася новим фото в особистому обліковому записі в Інстаграм. Зірка зараз живе у США і досить рідко виходить на зв'язок із шанувальниками.

"Новини: Продовжую вчитися. Продовжую працювати. Продовжую займатися благочинністю. Гроші не збирала, й не збираю, допомагаю з тих, що зароблю сама. А ще завтра записую нову пісню і сподіваюсь її дуже скоро випустити. Ппланую кліп, але навіть не уявляю як його знімати, бо розумію що є й більш важливіші речі на котрі потрібні зараз кошти. А ще сьогодні побувала випадково на знімальному майданчику "Джокера", бачила як знімають одну із сцен. В шоці», - розповіла Аліна Гросу.

У кадрі співачка постала у стильному вбранні, з розпушеним волоссям та яскравим макіяжем. Вона отримала безліч захоплених коментарів, а також повідомлень про те, яка у неї ідеальна шкіра.

Але артистка вирішила заспокоїти фанаток, зазначивши, що вона зовсім не ідеальна і має свої недоліки - зокрема ластовиння і широкий ніс. У минулому зовнішність Аліни Гросу часто обговорювалася, і навіть подейкували, що вона зробила операцію по зміні форми носа.

"Дівчатка, дуже багато питань у директі щодо мого догляду за обличчям. Але я не хочу, щоб ви вважали, що у мене ідеальна шкіра. У мене є ластовиння. Під косметикою його, звичайно, не видно. П.с. І без косметики ніс не такий уже й маленький. Так? - зазначила у публікації Аліна Гросу, показавши фото без макіяжу.

Нагадаємо, Аліна Гросу знайшла роботу у США та зізналася, скільки заробляє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ