Today.ua

Нігті кольору заходу сонця: Селена Гомес показала трендовий манікюр майбутньої зими - фото та відео

Селена Гомес захопила шанувальників ефектним бразом під час недавнього виходу у світ. 30-річна співачка та актриса задала тренд на яскравий манікюр. Її дизайн нігтів вже став найпопулярнішим на початку місяця. Стилісти вважають, що така тенденція збережеться і взимку.

Артистка побувала на прем'єрі свого автобіографічного фільму "Мій розум і я", що відбулася у Лос-Анджелесі. Вона з'явилася в розкішній шовковій ретро-сукні королівського фіолетового кольору від Rodarte за 2300 доларів. Вбрання із бантом на одному плечі підкреслив тендітну фігуру Селени Гомес.

Шикарний зірковий аутфіт доповнили босоніжки на шпильці, інкрустовані камінням. Жіночна зачіска та яскравий макіяж з акцентом на очі підкреслили риси обличчя Селени.

Гомес прикрасила вуха витонченими сережками з підвісками. Увагу привернули руки знаменитості. Вона одягла обручку з величезним каменем і зробила яскраво-жовтий манікюр. Його автором став відомий голлівудський нейл-майстер Том Бачік, якого часто відвідує Дженніфер Лопес.

"Нігті кольору заходу сонця для нашого сонечка. Пишаюся тобою. Селена Гомес виглядає блискуче на червоній доріжці", - написав б'юті-експерт.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від ??? ?????? Nails (@tombachik)

Поп-діва купалася в увазі репортерів та шанувальників. Вона поділилася враженнями про свою нову роботу. Стрічка присвячена її психічному здоров'ю. Селена, як відомо, страждає від біполярного розладу та приймає медикаменти. Улюблениця публіки зізналася, що з цієї причини не зможе стати матір'ю.

"Я така, яка є, і всі це побачать. Це все, що я маю. Я чесна, кажучи про те, що пройшла. Мені не можуть сказати нічого, що на мене вплинуло б", - зазначила зірка.

Раніше Селена Гомес показала модний нюдовий манікюр для коротких нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ