Today.ua

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак у крихітному топі засвітила пишні груди

Після розлучення з українською співачкою Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу закохався в іншу українку. Він продовжив працювати в Україні, а коли розпочалася війна, на відміну від своєї колишньої дружини, робив усе, щоб допомогти постраждалим українцям.

Восени минулого року турок заручився з молодою дівчиною, з якою почав зустрічатися невдовзі після розлучення. Їхні стосунки стали дуже міцними, а Мурат довів, що він прекрасний батько, прийнявши до своєї родини дочку коханої від попередніх стосунків.

Лілія пережила багато - і хейт з боку шанувальників Ані Лорак, і порівняння з відомою співачкою, але після подій 24 лютого, у багатьох розплющилися очі. Наразі дівчина збирає безліч компліментів, її та Мурата дякують за правду та допомогу Україні.

В особистому обліковому записі в Інстаграм візажист із Києва часто ділиться пікантними фото. Нещодавно наречена колишнього чоловіка Ані Лорак взяла участь у ефектній фотосесії, похвалившись новим відео.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від @__l_i_l_i_a___

У кадрі Лілія постала у коричневому костюмі – вузьких штанах з високою посадкою та подовженим піджаком. Образ красуня завершила чорними туфлями та крихітним топом-бюстгальтером. Її зовнішній вигляд оцінили шанувальники:

"Ніжно і вогонь", Так класно", "Так тримати".

Нагадаємо, Ані Лорак показала рідкісне фото з дочкою: коментатори не пощадили навіть дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ