Today.ua

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала, як із коханим сходила на побачення в одне із найкрасивіших місць Києва

Колишній чоловік Ані Лорак, попри загрозу ракетного обстрілу, включаючи сьогоднішній масивний удар по українських містах, 10 жовтня 2022 року, повернувся до Києва. Разом зі своєю коханою – молодою нареченою з українського села Мурат Налчаджіоглу вирушив на побачення.

Вчора пара приємно провела час в українській столиці, зазирнувши до одного з найкрасивіших закладів Києва. Закохані вирішили пригоститися солодощами у столичному кафе Lila Cake, розташованому на вулиці Богдана Хмельницького біля Золотих воріт. Кондитерська є одним з найінстаграмніших місць міста завдяки інтер'єру в лавандових відтінках, висячим квітам та іншим прикрасам. В Україні це вже друге таке кафе, перше розташоване у Дніпрі.

Спочатку з шанувальниками 26-річна наречена колишнього чоловіка Ані Лорак опублікувала селфі, зроблене в автомобілі, за кермом якого сидів Мурат.

Після цього візажист із Києва поділилася селфі з кондитерської. Вона зробила фото у дзеркало, засвітивши інтер'єр закладу, та похвалившись своїм вбранням. Для побачення з коханим Лілія обрала світлі джогери з високою посадкою, укорочене худі на блискавці та ультракоротку куртку-пуховик у світлих відтінках. Образ вона завершила своєю брендовою сумочкою від Діор, ціна якої може становити близько 3 тисяч доларів.

Про заручини колишнього чоловіка Ані Лорак та молодої українки стало відомо восени минулого року. Зустрічаються закохані з початку 2020 року. Зважаючи на все, весілля пара відзначати не поспішає, враховуючи ситуацію в країні.

Варто зазначити, що на відміну від Ані Лорак, яка вирішила мовчати про війну і жити в РФ, її колишній чоловік усіляко допомагає нашій країні: на початку він збирав гуманітарну допомогу в Туреччині, продовжує бізнес в Україні – відповідно, сплачує податки.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак влаштував падчерці вечірку на день народження. Лілія показала, який подарунок Мурат зробив її дочці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ