Today.ua

Ненудний піджак: Олена Зеленська обрала гарне вбрання для рідкісного побачення з чоловіком

Олена Зеленська та Володимир Зеленський з початку повномасштабної війни практично не бачаться. Для рідкісної зустрічі з чоловіком, під час якої їм неспішно вдалося побути разом, перша леді України обрала дуже гарне вбрання у стилі мілітарі.

Стало відомо, що Володимир та Олена Зеленські дали інтерв'ю відомому британському журналісту та ведучому CNN Пірсу Моргану. Про це повідомив кореспондент в особистому обліковому записі в Твіттер.

"Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська дали мені своє перше спільне міжнародне телеінтерв'ю. Ми говорили в Києві, і це була захоплююча, переконлива та ексклюзивна розмова", - повідомив Пірс Морган.

За його словами, інтерв'ю вийде пізніше цього тижня.

Для своєрідного побачення із чоловіком на інтерв'ю Олена Зеленська з'явилася у розкішному образі. Вона віддала перевагу світло-сірому костюму в стилі мілітарі – широким штанам зі стрілками, піджаку з кишенями, поясом, комірцем та акцентними гудзиками, а також одягла туфлі в тон поряд, щоб візуально подовжити фігуру. Вона залишила волосся розпущеним і нанесла яскравий макіяж, підкресливши губи темною помадою. Поруч із чоловіком перша леді виглядає значно щасливішою, ніж коли вона дає інтерв'ю сама.

Нагадаємо, Олена Зеленська у кремовому костюмі цікавого крою затьмарила всіх на Саміті перших леді та джентльменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ