Today.ua

Нерухливі брови та застигле обличчя: 52-річна Ірина Білик здивувала зовнішнім виглядом на новому відео

Українська співачка Ірина Білик із роками дуже часто змінювалася. Все почалося з операції на очах, щоб позбавитися виду "вічно сумної" артистки, а потім все закрутилося і помчало: ринопластика, підтяжка, губи та "уколи краси". Це дуже схоже на залежність, адже зробивши пластику одного разу, зупинитися дуже складно. І, мабуть, виконавиця не зупиняється, адже її просто не впізнати.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Ірина Білик вперше за довгий час постала перед публікою. Вона позувала на тлі синього стелажу, одягнена у білу футболку та яскраву помаранчеву сорочку. Волосся співачка залишила розпущеним і нанесла яскравий макіяж, візуально зробивши носик ще вужче, а вилиці та щелепу виразнішими та гострішими.

Поки Ірина Білик говорила, у неї зовсім не рухалося обличчя, воно завмерло, як фарфорова маска.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ?Предсказываю будущее ? (@zasima_official)

Раніше зірка зізналася, що її історія із пластичною хірургією почалася 23 роки тому, після народження її старшого сина. Тоді її перестали ставити хедлайнером фестивалів, а випускали на сцену лише на початку. А після того, як Кучма зазначив: "Ірина, а чого це у вас такі сумні очі", вона вирішила, що точно треба щось робити.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Софія Ротару|Час любить (@sofiarotaru_vremialubit)

З того часу вона змінила форму очей, виправила горбинку на носі, робить підтяжки, підколює губи і не нехтує уколами краси. Нагадаємо, Ірина Білик вперше показала, що залишилося від її будинку, де місяць жили окупанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ