Today.ua

Невідомим з гранатою біля Офіса президента виявився фермер: подробиці інциденту жахають

Увечері у вівторок, 1 вересня 2020 року, в Києві на вулиці Банковій був затриманий чоловік з гранатою. Як пізніше він сам розповів Нацгвардійцям, РГД-5 він прихопив з собою, щоб привернути увагу преси до дій Володимира Зеленського. Подробиці інциденту розповімо далі ...

У МВС повідомили, що невідомим з гранатою виявився 54-річний фермер з Миколаївської області. Микола Антошин керував фермерським господарством «Таврида», що в селищі Бузьке. 1 вересня чоловік був затриманий на вулиці Банковій, коли прямував у бік Офісу президента. В руках у Антошина була велика сумка, яка і привернула увагу правоохоронців. Нацгвардійці зупинили чоловіка і попросили показати вміст сумки. Фермер зізнався, що там знаходиться наступальна ручна осколкова граната РГД-5. Співробітники Національної гвардії тут де наділи на порушника кайданки та викликали вибухотехніків.

Є версія, що фермер категорично не підтримує політику Володимира Зеленського, тому вирішив прийти під стіни ОП з гранатою, щоб привернути увагу преси. За словами Антошина, в сумці він ніс муляж наступальної гранати.

Перфоманс не вдався, а якщо з'ясується, що РГД-5 в його сумці справжня, то фермеру загрожує до 7 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше на трасі Київ-Харків відбулися страшні політичні розборки. Невідомі люди розстріляли пасажирський автобус з членами організації «Патріоти - за життя», куратором яких є нардеп від ОТЗЖ Ілля Ківа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ