Today.ua

Не впізнати: Олег Винник із густою бородою знайшовся після трьох місяців мовчання про війну

Олега Винника шукає вся країна мало не від початку повномасштабного вторгнення. З'являлися повідомлення, що артистові вдалося виїхати за кордон і він перебуває в Німеччині, казали, що музикант серйозно хворий. І ось нарешті виконавець знайшовся. Де ж увесь цей час він був? І як зараз виглядає кумир українців?

Виявляється, що весь цей час Олег Винник був в Україні. Нові фото зі співаком опублікували з Вінниці, де він надав українським військовим автомобіль на передову, яка отримала гучну назву "бойова Вовчиця".

Фотографією з успішним українським музикантом поділився службовець 135-го батальйону ЗСУ в особистому обліковому записі в соціальних мережах.

"Сьогодні з Вінниці на передову вирушає ще одна бойова "Вовчиця" від Олега Винника. Разом до Перемоги! Слава Україні! Слава нашим Героям! Нехай живуть та перемагають наші Вовчиці! З вдячністю, бійці в/ч А7301. Все буде Україна!" – наголосив український військовослужбовець.

У Мережі він показав фото нової машини, як зазначив, "ще однієї". Отже, Олег Винник раніше передав на потреби ЗСУ інше авто, а може навіть не одне. На іншому фото, як живий доказ, з'явився сам виконавець. Він позує у сірих спортивних штанях, футболці, кросівках та кепці. На його обличчі гарна густа борода, а очі приховані за сонцезахисними окулярами. Немає сумнівів, це точно кумир мільйонів українок Олег Винник. Ну що ж, розвінчалася найголовніша таємниця, яка турбувала українців із Великодня. Саме у квітні український співак востаннє дав про себе знати. Він опублікував фото великоднього кошика та привітав своїх підписниць зі святом. Надалі протягом трьох місяців артист отримував безліч повідомлень, багато з них були негативні. Артиста називали псевдопатріотом, що втік з корабля. Тепер цим людям має бути дуже соромно за свої слова. Фанати, які дізналися про вчинки Олега Винника, були вражені.

"Олег Анатолійович я вами пишаюся. І дякую, що допомагаєте. Я знала, що ви не залишите Україну в біді", "Я про вас весь час згадувала. Я знала, що ви та людина, яка допомагає ЗСУ. Ви справжній молодець", "Так точно боєць", "Низький вам уклін", "А казали, що він втік з України. Люди, що вам нічого робити?" - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Оля Полякова пояснила зникнення колеги під час війни: "У Олега Винника серйозні проблеми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ