Today.ua

Не поспішайте викидати: три стильні способи носити джинси-скінні у 2023 році

Незважаючи на те, що скінні вийшли з моди, багато дівчат продовжують їх носити. І якщо ви одна з них, то хоч би робіть це стильно. Стилісти розповіли, з чим поєднувати вузькі джинси у 2023 році.

Скінні стилісти рекомендують носити тільки дівчатам з ідеальними довгими рівними ногами, щоб підкреслити їхню красу. Справа в тому, що вузькі джинси, а тим більше з тонкого еластичного деніму, підкреслюють найменші недоліки фігури - щільні ікри, вушка на стегнах і навіть целюліт. Але якщо ви велика шанувальниця вузьких джинсів, то ось вам три рекомендації, як носити їх стильно.

Як стильно носити джинси-скінні у 2023 році?

Оверсайз піджак, нібито взятий у гардеробі бойфренда, будь-який образ зробить стильним. Важливо, щоб він був у міру вільний, закривав сідниці та зону паху, але не закінчувався на найбільш широкій частині ноги. Також найкраще обирати елегантне взуття, але не на високих підборах - ідеально підійдуть мюлі чи слінгбеки.

Об'ємний светр можна залишити випущеним або заправити його трохи спереду в джинси. Завдяки оверсайзу у верхній частині вдасться збалансувати низ, якщо у вас широкі стегна, а також уникнути надмірного облягання в образі, що може виглядати вульгарно та застаріло. В ідеалі такий образ поєднувати з високими чоботами чи козаками.

Подовжена сучасна сорочка прямого крою з досить широкими рукавами чудово впишеться в образ зі скінні. Вона може виступати як самостійна річ або як верхній шар поверх водолазки або майки.

Нагадаємо, дочка Фреймут показала, як стильно носити трендові джинси 2023 року - висока посадка в минулому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ