Today.ua

Не скінні: як виглядають найтрендовіші вузькі штани 2023 року

Джинси-скінні, напевно, безповоротно пішли в минуле. Але не варто плутати скінні з моделлю слім-фіт. Саме вона зараз у тренді. Як виглядають найтрендовіші вузькі штани 2023 року, і як їх стильно носити, дивись у нашому матеріалі.

Як виглядають найтрендовіші вузькі штани 2023 року?

Джинси Slim Fit відрізняються від скінні. Справа в тому, що скінні щільно облягають тіло, підкреслюючи кожен горбок і недосконалість. Слім-фіт теж облягає фігуру, але не обтягує, завдяки чому створюється плавний силует, але при цьому залишається той самий сексуальний ефект.

Найчастіше це джинси, які щільно облягають стегна та верхню частину ніг, а до низу йдуть по нозі, звужуючись донизу. Такі джинси можна носити абсолютно з усім, але особливо вдало така модель підкреслить красу невисоких дівчат та допоможе зберегти пропорції.

Як стильно носити вузькі джинси?

Існує правило, в рамках якого обирається одна річ, що облягає. Якщо це верх, то низ має бути вільнішим, і навпаки.

Надягаючи вузькі джинси найкраще віддати перевагу більш розслабленому або навіть оверсайз верху. Наприклад, можна обрати топ і кардиган (сорочка або піджак); майку і накинути на плечі бомбер; вільний светр або худі. Відмінно виглядатиме напівприлеглий фасон верху і довге пальто або тренч.

З взуття краще обрати акуратні кеди, балетки, мюлі, шльопанці, козаки і навіть в'єтнамки, краще моделі з загостреним носком.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес показала ідеальні джинси для невисоких жінок із пишними стегнами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ