Today.ua

Лесю Никитюк пограбували під час зйомок в Чернігівській області

Леся Никитюк стала жертвою пограбування під час зйомок шоу «Le Маршрутка». Як зловмисникам вдалося обнести автобус зірки в полі?

Під час зйомок популярного тревел-шоу по Україні в головній ролі з успішною телеведучою Лесею Никитюк злодії обчистили автобус «Богдан» в поле.

Виявляється, зірка з водієм зупинилися відпочити й прилягли поспати. Сон, мабуть, був такий міцний, що вони навіть не почули, як розносять їх авто. А прокинувшись колеги виявили, що немає багатьох речей. Найнесподіванішою втратою став сервант.

«Не розумію, кому потрібен був сервант? Вони що, через поле його тягли?», - здивувалася зірка.

Також грабіжники винесли кухонну техніку: холодильник, мікрохвильову піч і витяжку, а також телевізор, югославський костюм і турецькі килимки.

«З усіх дорогих вазонів забрали рододендрон. Але насамперед витягли телефони і навігатор», - повідомила Леся Никитюк, додавши, що після цього інциденту збирається все страхувати.

Українська телезірка не вперше стає жертвою пограбування. Кілька років тому напередодні Нового року Леся Никитюк виявила, що в її автомобіль проникли й вкрали всі подарунки, які вона приготувала своїй сім'ї та друзям. Мало того, що їй довелося витратитися на заміну скла, так ще й купувати нові презенти близьким. Нагадаємо, Леся Никитюк в золотистому міні-платті порадувала шанувальників своїми нескінченними ногами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ