Today.ua

“Не дай Боже нікому таке пережити!“: друг Олега Винника розповів про стан здоров'я співака

На сьогодні невідомо, де був Олег Винник на момент початку повномасштабної війни в Україні. Проте відомо, що зараз він перебуває у Німеччині, де проходить лікування. Чи перетнув артист незаконно кордон під час воєнного стану, чи отримав дозвіл, чи перебував вже в Берліні, невідомо.

У будь-якому випадку багато хто записав виконавця в зрадники. На артиста, який має багатомільйонну армію прихильниць, накинулися його колишні фанати, і навіть українські знаменитості.

"Я не звертаю уваги на тих людей, які зараз розповідають про нього Бог знає що. Але, звичайно, неприємно. Ось ці псевдопатріоти, які сидять на диванах чи гамаках десь у саду, повчають нас, як воювати і що робити. Якщо якби не Винник, ми не мали б сьогодні рефрижератора, в якому перевозимо додому тіла наших воїнів з передової та моргів, не кажучи про ті «вовчицемобілі», про які написав у ФБ, вони їздять на передовій з кулеметами і тріскають орків, як на олів'є", - зазначив друг Олега Винника.

Роман Недзельський – колишній гендиректор Палацу «Україна» та чоловік співачки Оксани Білозір, часто постить в особистому акаунті у Фейсбук про те, що виконавець передає на потреби армії найнеобхідніше. Причому робить він усе це за власний кошт. Друг Олега Винника підтвердив, що має серйозні проблеми зі здоров'ям, хоч і не став розкривати, які саме.

"З перших днів війни він допомагає нашому батальйону. На жаль, спочатку не міг, так активно, як зараз, бо мав серйозні проблеми зі здоров'ям. Не дай Боже нікому таке пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів. Але люди, на жаль, не пам'ятають цього. І читають лише заголовки. А їх складають так, щоб привернути увагу - "зрадив", "втік"", - зазначив Недзельський.

Нагадаємо, Олег Винник на свій день народження зробив важливий подарунок для українських військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ