Today.ua

Названо три знаки Зодіаку, яким травень принесе одні нещастя

Астрологи попереджають, що життя деяких знаків Зодіаку може ускладнитися у травні. На них чекають проблеми, нещастя в різних сферах життя. Хто ж ці нещасні?

Знака Зодіаку, яким травень принесе одні нещастя

Овен

У травні представники цього знаку Зодіаку можуть мати проблеми зі здоров'ям. Чекати варто не лише на загострення хронічних захворювань, а й на нові проблеми. Крім часу на лікування доведеться ще й витратити чималу суму, а все це призведе до депресії. Астрологи відзначають, що всі проблеми Овнів від їхнього емоційного стану - стрес їхній найголовніший ворог.

Діва

У представників цього знаку Зодіаку виникнуть проблеми на роботі. Через свій характер можуть виникнути сварки, конфлікти не лише з колегами, а й з начальством. Це не приведе ні до чого хорошого, тому що всі перебувають у натягнутих стосунках. Найкраще ігнорувати всі сигнали, не піддаватися на провокації і першим припиняти конфлікти, якщо вам дорого своє місце.

Терези

Представникам цього знака у травні буде нелегко у фінансовому плані. Зірки обіцяють великі втрати, а тому астрологи не радять ні брати, ні позичати. Шукайте додаткове джерело заробітку, воно точно знадобиться. У відносинах теж може настати складний період, і якщо нічого не налагодити, то цього разу точно настане кінець.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, які у травні отримають багато грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ