Today.ua

Названо три кращі стрижки для повного обличчя – фото

Вибір зачіски залежить від форми обличчя. Дівчатам з ідеальними рисами просто підібрати стрижку, а тим, у кого повне обличчя, доводиться нелегко. Стилісти порадили їм звернути увагу на три стрижки, які ефектно виглядатимуть.

"Вовча" стрижка

Дівчатам та жінкам з повними обличчями небажано носити довге волосся. Оптимально зробити вибір на користь асиметрії. Такі зачіски вистригаються пасмами і відволікають увагу від пухких щік та широких вилиць.

Останнім часом популярною стала так звана вовча стрижка, при якій зверху на голові залишається шапочка з укороченого волосся, а знизу локони залишаються досить довгими. Тоді візуально обличчя здається худшим, а риси – тоншими та ніжнішими. Така стрижка допомагає створити цікавий молодіжний образ навіть зрілим жінкам.

Прямий чубчик

Чубчик просто створений для жінок з крупними обличчями. Оптимально якщо він буде прямим – такий максимально "прибирає" зайві об'єми обличчя. Тим більше, що "ляльковий" чубок, як і раніше, залишається в тренді. Стилісти радять стригти такий, якщо хочете виглядати молодшою і акцентувати увагу на очах.

Стрижки з косим проділом

Дівчатам із повним обличчям краще робити стрижки на косий проділ. У такому разі акцент зміститься з повних щік. Модницям слід орієнтуватися на куточки очей, щоб досягти ідеального проділу - і укладати більше пасм на один бік.

Раніше повідомлялося, що перша леді України Олена Зеленська зробила наймоднішу стрижку 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ