Today.ua

Названо три кращі стрижки для короткого волосся на весну 2023

Весна та нова зачіска буквально доповнюють один одного. Це чудовий час для змін у зовнішності після тривалої зими. Стилісти назвали три найкращі стрижки для короткого волосся – для жінок, які люблять лаконічність і не хочуть нарощувати локони.

Короткі стрижки - оптимальний вибір для дівчат різного віку, яким подобається легкість, динамічність і простота, але при цьому вони стежать за модою і хочуть бути в тренді. Весною 2023 року на піку популярності три варіанти стрижок.

Біксі

Традиційні стрижки піксі та боб залишаються затребуваними. А бікси являє собою мікс із двох цих зачісок. Це варіант, коли пасма довша, ніж у піксі, але все ще коротша, ніж у класичному бобі. Недбала стрижка з драбинкою подобається багатьом зіркам шоу-бізнесу. Об'єм на маківці та гладкість з боків – підійдуть для тонкого волосся без природного об'єму.

Міксі

Це стрижка, яка поєднує в собі піксі та ммаллет – ще одну стильну стрижку, яка не втрачає актуальності. У міксі спостерігається перехід від дуже короткого волосся у передній стороні голови і на маківці до довгого на потилиці. Така зачіска має чубок – короткий, середній або рваний.

Цю зачіску можна укладати по-різному або відмовитися від засобів. Головне - під час сушіння волосся створити прикореневий об'єм, але не обтяжувати пасма.

Teddy Boy

На зміну набридлому гарсону прийшла стрижка Teddy Boy. Вона робить риси обличчя більш виразними та ніжними. Подовжену частину волосся можна завити в локони – класичний варіант, який часто використовували у 50-х роках минулого сторіччя. А можна не робити укладання, просто створити прикореневе об'єм і розчесати волосся на косий проділ.

Раніше американська співачка та актриса Дженніфер Лопес показала трендову зачіску для жінок віком від 45 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ