Today.ua

Названо три найгірші зачіски для жінок після 40 років: старять і давно вийшли з моди

Зачіски після 40 років мають візуально омолоджувати та освіжати жінку. Важливо правильно підібрати стрижку та колір волосся. Названо три найгірші зачіски для зрілих дам: вони старять і давно вийшли із моди.

Якісний догляд за волоссям дозволяє додати образу жіночності, тоді як недоглянуті локони "додадуть" вік. Стилісти назвали три невдалі зачіски для жінок, які хочуть виглядати ефектно і гламурно.

Високі начісування 

Стиль 80-х давно неактуальний. Начісування пішли в минуле – і наче надовго. Зачіски а-ля бабет мало кого можуть прикрасити, вони виглядають немодно і навіть безглуздо.

Спорудження величезного "гнізда" на голові доречно хіба що для костюмованої вечірки, яка передбачає екстравагантні ідеї. У звичайному житті краще відмовитися від хитромудрих начісів, які виглядають неприродно і додають дівчині зайві пару десятків років.

Коси

Кіски та дреди – сміливі ідеї навіть для юних панянок. Їх можуть дозволити собі підлітки, які мріють виділитися на тлі однолітків. Жінкам старше 40 років рідко личать різнобарвні завиті пасма по всіх головах, навіть якщо вони виглядають молодшими за свій вік і мають правильні риси обличчя.

Французька коса в стилі Кейт Міддлтон можлива для офіційних виходів у світ, але у звичайному житті краще віддати перевагу легким укладанням та трендовим стрижкам, і не намагатися виглядати "дівчинкою в роках".

"Хвостики"

Зачіска, яка передбачає два високі або низькі хвостики підійде для вихованок дитячих садків і учениць у школах. Вона підкреслить усі вікові зміни жінок віком від 40 років: мімічні зморшки, нерівності та шорсткості на шкірі, круглі під очима та пігментні плями. Багато хто робить подібні укладання, щоб здатися молодшим, проте отримують прямо протилежний результат.

Нагадаємо про чотири найкращі стрижки для дівчат і жінок з круглим обличчям: вони допомагають приховати щоки і візуально омолодитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ