Today.ua

Названо дві найкращі стрижки для жінок старше 40 років: омолоджують та не потребують укладання

Стилісти назвали дві модні та практичні стрижки для жінок віком від 40 років. Ці зачіски візуально омолоджують і не потребують укладання.

Піксі

Вона підійде власницям короткого волосся, які не бажають обмежуватися нудною стрижкою "під хлопчика". Така зачіска передбачає об'єм на маківці та у фронтальній частині голови. При цьому скроні вистригають так, щоб забрати максимум волосся. Сміливі дами навіть голять їх, щоб створити різкий перехід між довжиною пасм.

Піксі дозволяє експериментувати з довжиною та структурою чубчика. Він може бути як коротким та рваним, так і подовженим. Стрижка дозволяє візуально звузити обличчя, зменшити обсяг щік і "підняти" вилиці. Ефект підтяжки шкіри особливо подобається жінкам після 40 років.

Багатошаровий боб

Стиліст з 25-річним досвідом роботи Джастін Хікокс – повідомив, якій стрижці найчастіше віддають перевагу зрілі красуні. Їхній лідер – багатошаровий боб. Є різні варіації зачіски – з тупим та профільованим зрізом.

Каре, при якому волосся спадає шарами, створює об'єм у верхній частині голови, але при цьому пасма не такі короткі, як при стрижці піксі. Багатошаровий боб виглядає легко і невимушено, пом'якшує риси обличчя, роблячи їх миловиднішими.

Така стрижка, як і піксі, не потребує особливого укладання. Можна вимити голову та просушити локони природним чином. Однак з мусом та круглою щіткою можна створити ефектніший образ. А бігуді чи плойка дозволить створити вечірній аутфіт, не відвідуючи салон краси.

Нагадаємо про стрижку "Вовчиця", яка стала трендовою навесні 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ