Today.ua

Названо чотирьох жінок за знаком Зодіаку, яким все одно, як вони виглядають

Є жінки, які зовсім не стежать за модою і, здається, ніби вони вдягли перше, що випало із гардеробу. За словами астрологів, є чотири жінки за знаком Зодіаку, яким все одно, як вони виглядають, і у яких немає почуття стилю.

Жінки за знаком Зодіаку, яким все одно, як вони виглядають

Близнюки

Представницям цього знака справді байдуже, як виглядати, головне, щоб було комфортно. Вони можуть ходити в тих самих кросівках, навіть якщо вони вже втратили свою колишню привабливість, але в них мега зручно, або не знімати свою улюблену куртку, навіть якщо вона давно вийшла з моди. Рідкісний випадок, коли Близнюків можна побачити добре одягненими – це якась важлива подія – весілля, співбесіда чи побачення.

Діва

Представниці цього знаку Зодіаку не стежать за модою та новинками, ним це все просто байдуже. Вони роками можуть не оновлювати гардероб, а на вибір нових речей багато часу не витрачають, віддаючи перевагу першому, що підійшло за розміром.

Стрілець

Представниці цього знаку Зодіаку люблять добрі якісні речі. Вони можуть купити светр з ангори або кашеміру, проте його фасон зовсім не важливий. Це може бути застаріла модель, яка давно вийшла із моди. Справді вбратися вони можуть лише з особливого випадку.

Козеріг

Все, про що думаю представниці цього знаку – робота. Вони віддають перевагу комфортному одягу, їм подобаються різні стилі, але вони їх зовсім не вміють комбінувати. А тому нерідко, коли їхньому зовнішньому вигляду дивуються оточуючі.

Нагадаємо, астрологи назвали три жінки за знаком Зодіаку, яким постійно зраджують - самі кидають чоловіків в обійми коханки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ