Today.ua

Названо чотири найкращі стрижки для круглого обличчя: приховують щоки та омолоджують

Стрижки для круглого обличчя покликані візуально зробити його більш видовженим, щоб наблизити форму до овальної. Стилісти назвали чотири найкращі зачіски, які приховують щоки, омолоджують та прикрашають жінок з об'ємними обличчями.

Широкі вилиці та пухкі щоки можна обіграти. Багато стрижок для круглого обличчя дозволяють відвернути увагу від недоліків і підкреслити переваги.

Каскад

Каскад передбачає стрижку волосся шарами - від коротких до середніх та довгих пасм. Він дозволяє візуально витягнути обличчя і зробити його меншим, вужчим та акуратнішим. Таку зачіску часто носить американська співачка Селена Гомес, яка вважається однією із найкрасивіших зірок світового шоу-бізнесу.

Шеггі

Це стрижка середньої довжини, обов'язково з чубчиком. Шари створюють об'єм на маківці, що врівноважує риси обличчя, роблячи їх правильнішими. Локони не потребують ретельного укладання - достатньо нанести мус і просушити голову феном, збиваючи пасма руками.

Асиметричне каре

Будь-яка асиметрична зачіска відмінно підходить для круглолицих дівчат. Оптимально виглядає класичний боб з пишною потилицею та різною довжиною волосся біля обличчя. Найвиграшніший варіант - з косим проділом, а не прямим, який відволікає увагу від вилиць.

Піксі

Для тих, хто носить короткі стрижки, підійде піксі з косим і рваним чубчиком. Вона трохи прикриває очі, робить риси обличчя гострішими та правильнішими. Така зачіска освіжає, молодить і дозволяє внести в образ нотку пустощів і кокетства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про три найгірші стрижки для жінок старше 40 років: вони підкреслюють недоліки, візуально старять й давно вийшли із моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ