Today.ua

Названо три найгірші зачіски для жінок: вийшли з моди і візуально старять

Багато стрижки та укладання давно вийшли з моди, але жінки продовжують їх носити. Стилісти назвали три найгірші зачіски для дівчат, які стежать за трендами. Вони візуально старять та здешевлюють образ.

Завивка

Мода циклічна, і ще кілька років тому завивка після десятиліть забуття знову стала популярною. Проте у 2023-му вона – вже вчорашній день. Їдкий склад, який наноситься на волосся, робить його неживим, сухим і жортским, сьогодні абсолютно неактуальний.

Завивку зараз роблять хіба що бабусі, які хочуть згадати молодість. Однак такі укладання додають віку. Стильні дами в наші дні люблять динамічні зачіски, легкість та невагомість. Вони віддаються перевагу вільним локонам, прямому або злегка хвилястому волоссю.

Кольорові локони

Таке фарбування з контрастними пасмами було неймовірно затребуваним кілька десятиліть тому. Але різнокольорове волосся давно вийшло з моди. Його можуть дозволити собі хіба що бунтуючі підлітки, щоб виділитися на тлі однолітків.

Мелірування з великими чорними локонами - також минуле століття. Краще звернутися до колориста, щоб він підібрав оптимальний відтінок волосся, який підходитиме вашому кольоротипу.

Шатуш та балаяж

Розтяжка від темного кольору до світлого, або з чорного в рудий п'ять років тому була справжнім трендом. Стилісти отримували максимум запитів на таке фарбування. Однак у наші дні воно виглядає несучасним. До того ж, далеко не всі майстри вміють робити плавний перехід, не перетворюючи шевелюру клієнтки на зебру.

Навесні 2023-го краще обрати ніжне та однотонне тонування волосся. Така зачіска прикрасить, додасть шику і акцентує увагу на перевагах зовнішності.

Нагадаємо, яка зачіска стала наймоднішою цієї весни. Трендову стрижку на довге волосся показала актриса та співачка Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ